Sie sind hier: Startseite Forschung Haushalts- und Verfahrenstechnik alle Projekte Neue Testmethoden für Geschirrspüler

Neue Testmethoden für Geschirrspüler

Geschirrspülen, Standardisierung, Testmethoden

Unterstützende Arbeiten bei der Entwicklung einer neuen verbrauchernahen Testmethode für Geschirrspülamschinen: IEC60436 4th ed. und  themverwandte Projekte.

PUBLIKATIONEN

Brückner, Anna and Rainer Stamminger (2015). Consumer-relevant assessment of automatic dishwashing machines by a new testing procedure for ‘automatic’ programmes. Energy Efficiency 8: 171-182. doi: 10.1007/s12053-014-9284-4

Brückner, A. & Stamminger, R. 2013. Consumer - relevant assessment of automatic dishwashing machines by a new testing procedure for ‘automatic’ programmes. EEDAL, 7th international Conference. Coimbra, Portugal.

Brückner, Anna 2013. Consumer-relevant assessment of automatic dishwashing machines by a new testing procedure for 'automatic' programmes. Dissertation. Institut f. Landtechnik, Haushaltstechnik, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität.

Brückner Anna, Schneider Maximiliane, Stamminger Rainer. 2012. "A New Place Setting – Consumer-Relevant Measuring Unit for Domestic Dishwashers." Tenside Surfactants Detergents - Journal, 49(2012/01), 8.

Stamminger, Rainer; Brückner, Anna and Bornkessel, Sabine. 2010. "Comparison of Standards for Testing Electrical Dishwashers or Dishwashing Detergents." Tenside Surfactants Detergents - Journal, 05, 11.

Brückner, Anna. 2009. "Comparison of Several Standards for Testing Electrical Dishwashers for Dishwashing Detergents," Sepawa Conference. 7.

PROJEKT PARTNER

Verschiedene Maschinenhersteller